Divine temporär Hair dye Hårkritor

Availability: I lager

159,00 kr

Översikt

Färga håret med hårkrita! Att göra ombre eller färga håret i fina, vackra, vilda färger är otroligt populärt och trendigt bland dagens moderna kvinnor. Däremot är det inte alla som vill färga sitt hår då det sliter väldigt mycket på håret. Dessutom vill inte alla färga sitt hår knallrosa och behöva ha håret så i flera dagar. Med hjälp av Divine hair Swedens Temporär Hair dye Hårkritor, kan man skapa många olika, snygga temporära och färgglada frisyrer! Hårkritorna är lätta att använda och är inte farliga för håret heller. Vi rekommenderar att man använder plasthandskar vid användningen av hårkritorna för att slippa onödigt kladd, men färgen är väldigt lätt att tvätta bort!
Dessa hårkritor hjälper dig skapa flera roliga, snygga och coola frisyrer. Matcha dina kläder och din sminkning med hjälp av dessa otroligt coola och billiga hårkritor!

Detaljer

HUR DU ANVÄNDER hårkritorna: 1. Borsta igenom håret. 2. För att kunna färga på smidigast sätt kommer du behöva dela upp håret i olika delar. Välj en del och blöt den med lite vatten. Det är smidigast att använda sig av en sprayflaska som du fyller med vattnet. Håret behöver vara fuktigt för att färgen ska fastna på ett snyggt sätt. 3. Välj önskad färg och börja färga ditt hår. Du själv bestämmer hur starkt du vill ha färgen. 4.När du färgat klart är det viktigt att du låter håret få lufttorka så att färgen fastnar ordentligt. 5. Du kan också platta håret för få färgen att fastna ordentligare. Det är 12 stycken hårkritor i förpackningen.