Äkta Peruanskt virgin remy löshår: Natural straight! Cirka 100 gram

Availability: I lager

1 200,00 kr

Översikt

För den riktiga DIVAN erbjuder vi vårt finaste, lyxigaste och mest populära löshår, nämligen 100% äkta peruanskt virgin remy löshår. Detta löshår har aldrig genomgått kemisk behandling och kan därför hålla upp till ett och ett halvt år, förutsatt att du sköter det ordentligt. Detta mjuka, lena samt raka löshår har vi valt att döpa till “Natural straight” just på grund av hårets naturliga, slingrande fall.
Divine hair Swedens äkta peruanska virgin remy löshår: Natural Straight, är rakt men ändå livligt, på grund av den naturliga volymen. Det är fylligt, glänsande vackert och lyxigt löshår som kan hålla upp till över ett år med rätt behandling. Du hittar våra skötselråd under fliken "Skötselråd".
Vårt 100% äkta peruanska virgin remy löshår: Natural straight har aldrig blivit kemiskt behandlat vilket resulterar i ett naturligt, frisk hår som håller längre än vanliga hair extensions!

Peruanskt äkta löshår sägs ibland vara hårvärldens rolls royce. Kvinnor överallt i världen uppskattar äkta peruanskt virgin remy hair extensions, mycket på grund av löshårets exklusivitet. Detta ljungfruhår är helt enkelt bäst! Håret är trasselfritt, mjukt, lent och återanvändbart. Detta peruanska löshåret hjälper dig definitivt att få en riktigt snygg och naturlig hårförlängning!

Vårt peruanska äkta virgin remy löshår sitter fast på en träns, och kan installeras med hjälp av sy-in metoden. Man kan även sy fast egna clips.

Hur många paket behöver jag:
1.Om du har väldigt kort hår behöver du minst 3 stycken paket för att få en normal look, men om du vill ha en riktigt fyllig och sexig look( och har kort hår), rekommenderar vi minst 5 paket.

2.Om du har "normal" mängd hår ( inte för tjockt, inte för tunt men något mitt emellan") rekommenderar vi minst 1 paket löshår för att få en hårförtjockning. Däremot kan du behöva minst två paket eller mer för en hårförlängning.

TÄNK PÅ ATT: Ju längre löshåret är, desto kortare blir tränsen men det påverkar inte vikten. Löshår från 12"-18" har lång träns och alla hårstrån väger mellan 90-100 gram. Medan löshår från 22" och uppåt också väger 90-100 gram MEN tränsen är kortare för att hårstråna är längre.Så om man funderar på att beställa löshår från 26" och uppåt kan man behöva fler paket än endast 2-3 stycken, då tränsen som sagt är kortare. Kanske behöver man då minst 5 paket.

* Obligatoriska fält

1 200,00 kr

Detaljer

100% äkta peruanskt löshår är ett otroligt populärt val av löshår på grund av dess egenskaper. Divine hair Swedens äkta peruanska virgin remy löshår är fylligt samtidigt som det har små, fina hårstrån som ger håret volym och karaktär. Texturen är len och glansig, och eftersom det är svårare att få tag på denna typ av hår kostar den lite mer. Lösåret ser naturligt ut och har aldrig genomgått någon kemisk behandling. Lösåret har alltså aldrig färgats eller blekts vilket resulterar i ett fräscht, naturligt hår som håller längre.Löshåret tål att fönas, lockas, plattas, stylas, och har minimalt med hårstrån som lossnar. Håret trasslar inte lätt och blir även snyggare och ser ännu mer naturlig ut med tiden. Vi har 100% äkta peruanskt virgin remy löshår i färgerna #1(svart), #1B(mörkbrunt) och #2( brunt) För dig som vill känna dig extravagant och vill ha vackert hår som räcker länge, rekommenderar vi Dig att ta en titt på Divine hair Swedens äkta peruanska virgin remy löshår!