Peruanskt virgin remy Silk based closure: Bodywave!

Availability: I lager

1 699,00 kr

Översikt

Det som skiljer en silk base closure från en vanlig lace closure, är att en silk base closure ser ännu mer naturlig ut! En silk base closure är designad med syfte att likna den mänskliga skalpen så mycket som möjligt. En lace closure är gjord på ett tunt nät och vissa kvinnor anser att man genomskådar att det är en closure och inte deras riktiga hår. Därför föredrar dessa kvinnor att istället använda sig av en silk based closure som tack vare sitt silk bas lliknar den mänskliga skalpen mer.
.
Våra closures och frontals kommer i färgen #1b!

Att använda sig av löshår kan fungera som en "protective hairstyle", en så kallad skyddad hårstil beroende på hur man installerar håret. Många kvinnor som använder löshår behöver ofta platta och styla det egna håret för att få det att smälta ihop med löshåret, vilket är väldigt slitsamt för håret. Med hjälp av en closure slipper man platta sitt eget hår och kan istället skapa en naturlig look samtidigt som man skyddar sitt eget hår. Ens eget hår ska vara flätat eller ligga helt platt mot huvudet med hjälp av en wigcap, och sedan kan closuren limmas eller sys fast. Man kan installera closuren bakom hårlinjen(lämna lite hår framför) för ett ännu mer naturligt resultat eller inte lämna ut något hår alls.
Många av dagens mest populära kändisar använder sig av closures nuförtiden, och vem klandrar de? Det ger dig definitivt mer stylingsmöjligheter samtidigt som ditt riktiga hår får vila!

Peruanskt virgin remy Silk based closure: Bodywave!

Fler bilder

* Obligatoriska fält

1 699,00 kr

Detaljer

För den riktiga DIVAN erbjuder vi vårt finaste, lyxigaste och mest populära löshår, nämligen 100% äkta peruanskt virgin remy löshår. Detta löshår har aldrig genomgått kemisk behandling och kan därför hålla upp till ett och ett halvt år, förutsatt att du sköter det ordentligt. 100% äkta peruanskt löshår är ett otroligt populärt val av löshår på grund av dess egenskaper. Divine hair Swedens äkta peruanska virgin remy löshår är fylligt samtidigt som det har små, fina hårstrån som ger håret volym och karaktär. Texturen är len och glansig, och eftersom det är svårare att få tag på denna typ av hår kostar den lite mer. Lösåret ser naturligt ut och har aldrig genomgått någon kemisk behandling. Lösåret har alltså aldrig färgats eller blekts vilket resulterar i ett fräscht, naturligt hår som håller längre.Löshåret tål att fönas, lockas, plattas, stylas, och har minimalt med hårstrån som lossnar. Håret trasslar inte lätt och blir även snyggare och ser ännu mer naturlig ut med tiden. Vi har 100% äkta peruanskt virgin remy löshår i färgerna #1(svart), #1B(mörkbrunt) och #2( brunt) För dig som vill känna dig extravagant och vill ha vackert hår som räcker länge, rekommenderar vi Dig att ta en titt på Divine hair Swedens äkta peruanska virgin remy löshår!