om oss

Om Divine hair Sweden

Divine Hair Sweden tror på den naturliga skönheten, självklart är DU vacker även utan löshår. Det är inte vår intention att du ska ersätta ditt riktiga hår, utan håret skall vara som vilken annan lyxig accessoar som helst: ett komplement. Vi fokuserar nämligen på de kvinnor som vill ta sin skönhet ett steg längre.

Vi på Divine Hair Sweden vet hur svårt det kan vara att hitta bra löshår. Många företag lovar löshår som inte alls lever upp till den kvalité de utger. Det kan vara hår som vid första anblick ser bra ut men väldigt snabbt trasslar, inte är äkta eller onödigt många hårstrån som lossnar efter kort tid. Därför förser vi våra kunder med det allra finaste och lyxigaste löshåret, till ett överkomligt pris. Vi vill ge dig det du betalar för, och ännu bättre: Vi vill ge dig en produkt som du är värd, som håller länge och som du kan vara stolt över. Att spara pengar och köpa ett löshår av hög kvalitet som håller längre, är mer lönsamt än att köpa billigt hår flera gånger.

Vårt fokus ligger främst på vårt virgin Brasilianska, Indiska och Peruanska äkta löshår, då dessa är bland de främsta på marknaden. Dessa löshår är av 100 % virgin och remy kvalitet, vilket betyder att håret är kemiskt obehandlat. Detta resulterar i ett friskt löshår som hålller länge. Remy löshår är hår som har erhållits från en enda donator och är hela längden av strängarna från roten till slut,med ett fjällskikt som är intakt. Detta minskar risken för trassel och slitage. Allt hår ligger även i samma riktning. Det är hår som ser naturligt ut och som med rätt behandling kan hålla längre än ett år trots färgning/blekning och styling. 

Vi förser även våra kunder med behandlat indiskt remy löshår. Kvaliten på vårt behandlade remy löshår är väldigt hög och löshåret kan hålla i flera månader! 

Vi på Divine Hair Sweden är väldigt selektiva med våra produkter och har jämfört, granskat samt testat oss fram till ett exklusivt sortiment av löshår. Vi vill tillfredsställa våra kunder genom att erbjuda hår av högsta kvalité till ett bra pris. Sköter du ditt löshår från Divine Hair Sweden slipper du trassel och får minimalt med hår som lossnar från tränsen. Du får lyxigt återanvändbart äkta löshår som du kan locka, platta och styla efter önskemål.

Det viktigaste för oss är att få Dig nöjd. Vi värnar om våra kunder och ett bevis på detta är vår dygnet runt öppna kundservice. Har du några frågor kan du ringa eller maila, så hjälper vi Dig gärna.