Brasilianskt virgin remy löshår: Classy Bodywave! (Cirka 90-100 gram)

Availability: I lager

1 259,00 kr

Översikt

Brasilianskt virgin remy: Classy Bodywave, är vårt populäraste och mest uppskattade löshår!
Divine hair Swedens vågiga brasilianska löshår är perfekt för dig som varken vill ha rakt eller lockigt hår, men något mitt emellan.
Vårt brasilianska Classy Bodywave passar Dig som vill ha snyggt hår med volym utan att nödvändigtvis behöva styla det. Dessutom är det väldigt lätt att både locka och platta håret, då det återfår sina stora, vågiga lockar efter tvättning och plattning.
Vårt vågiga brasilianska hår har tunna, fina hårstrån som tillsammans bildar vackra och stora lockar.


Brasilianskt äkta löshår är ett av de mest populära löshåren på marknaden. Äkta brasilianskt löshår är ett självklart val för kvinnor som verkligen älskar och bryr sig om hår.
Divine hair Swedens 100% äkta brasilianska löshår är av väldigt hög kvalitet och är vald med stor omsorg.
Löshåret är lent, mjukt och framförallt friskt samt väldigt naturligt!
Detta 100% äkta brasilianska löshåret smälter väldigt bra ihop med det egna håret vilket resulterar i en naturlig och snygg hårförlängning!
Unna dig PERFEKTION och snyggt, NATURLIGT löshår med hjälp av Divine hair Swedens 100% äkta brasilianska virgin remy: Classy Bodywave!

Hur många paket behöver jag:
1.Om du har väldigt kort hår behöver du minst 3 stycken paket för att få en normal look, men om du vill ha en riktigt fyllig och sexig look( och har kort hår), rekommenderar vi mellan 4-5 paket.

2.Om du har "normal" mängd hår så rekommenderar vi minst 1 paket löshår för att få en hårförtjockning. Däremot kan du behöva minst två paket eller mer för en hårförlängning. Vill du ha riktigt fylligt resultat rekommenderar vi mellan 2- 3 paket.

TÄNK PÅ ATT: Ju längre löshåret är, desto kortare blir tränsen men det påverkar inte vikten. Löshår från 12"-18" har lång träns och alla hårstrån väger mellan 90-100 gram. Medan löshår från 22" och uppåt också väger 90-100 gram MEN tränsen är kortare för att hårstråna är längre.Så om man funderar på att beställa löshår från 26" och uppåt kan man behöva fler paket än endast 2-3 stycken, då tränsen som sagt är kortare. Kanske behöver man då minst 5 paket.

Brasilianskt virgin remy löshår: Classy Bodywave! (Cirka 90-100 gram)

Fler bilder

* Obligatoriska fält

1 259,00 kr

Detaljer

Vårt 100% äkta brasilianska virgin remy löshår är ett lyxigt och självklart val för den trendmedvetna kvinnan. Divine hair Swedens äkta brasilianska löshår har blivit valt med omsorg och är därför av väldigt hög kvalité. Det är ingen slump att just brasilianskt löshår är ett av de mest populäraste löshåren bland dagens kvinnor, då det är väldigt fint hår! Divine Hair Swedens äkta brasilianska virgin remy löshår är väldigt mjukt och lent, trasslar sällan och blir snyggare med tiden! Löshåret är “virgin” på så sätt att det aldrig blivit kemiskt behandlat, och just därför slits det mindre än icke-virgin remy hår. Divine hair Swedens äkta brasilianska virgin remy löshår går att stylas, färgas, klippas, lockas, plattas och tål alla hårprodukter. Dock rekommenderar vi dig att noggrant läsa igenom våra skötselråd då vissa produkter är mindre bra för ditt hår. Divine Hair Swedens 100% äkta brasilianska virgin remy löshår kan hålla i flera månader, och om du sköter det rätt så kan löshåret hålla ännu längre. Vi har äkta brasilianskt virgin remy löshår i färgerna #1B naturligt svart( väldigt mörkt brunt) och #2( mörk brunt)