Äkta brasilianskt virgin remy löshår: Fierce Straight! Cirka 100 gram

Availability: I lager

1 259,00 kr

Översikt

Känn dig läcker med Divine hair Swedens 100% äkta brasilianska virgin remy löshår: Fierce Straight!
Detta lyxigt raka brasilianska löshåret ser fräscht och snyggt ut, samtidigt som det har ett fint, naturligt fall vilket ger ökad volym.
Divine Hair Swedens äkta brasilianska virgin remy löshår: Fierce straight, är lent, mjukt, friskt och supersnyggt rakt naturligt löshår! Löshåret är lätt att styla och tål att färgas och blekas.
Divine hair Swedens brasilianska virgin remy löshår: Fierce straight, har väldigt hög kvalitet och är en klar favorit bland många kvinnor.

Brasilianskt äkta löshår är ett av de mest populära löshåren på marknaden, och ett självklart val för kvinnor som verkligen älskar och bryr sig om löshår.
Divine hair Swedens 100% äkta brasilianska löshår är av väldigt hög kvalitet samtidigt som det är valt med stor omsorg.
Detta 100% äkta brasilianska löshåret smälter väldigt bra ihop med det egna håret vilket resulterar i en naturlig och snygg hårförlängning!

Om du vill unna dig perfektion och snyggt, fräscht samt NATURLIGT löshår , är vårt Brasilianska virgin remy löshår ett väldigt bra val!

Hur många paket behöver jag:
1.Om du har väldigt kort hår behöver du minst 3 stycken paket för att få en normal look, men om du vill ha en riktigt fyllig och sexig look( och har kort hår), rekommenderar vi mellan 4-5 paket.

2.Om du har "normal" mängd hår så rekommenderar vi minst 1 paket löshår för att få en hårförtjockning. Däremot kan du behöva minst två paket eller mer för en hårförlängning. Vill du ha riktigt fylligt resultat rekommenderar vi mellan 2- 3 paket.

TÄNK PÅ ATT: Ju längre löshåret är, desto kortare blir tränsen men det påverkar inte vikten. Löshår från 12"-18" har lång träns och alla hårstrån väger mellan 90-100 gram. Medan löshår från 22" och uppåt också väger 90-100 gram MEN tränsen är kortare för att hårstråna är längre.Så om man funderar på att beställa löshår från 26" och uppåt kan man behöva fler paket än endast 2-3 stycken, då tränsen som sagt är kortare. Kanske behöver man då minst 5 paket.

* Obligatoriska fält

1 259,00 kr

Detaljer

Vårt 100% äkta brasilianska virgin remy löshår är ett lyxigt och självklart val för den trendmedvetna kvinnan. Divine hair Swedens brasilianska löshår har blivit valt med omsorg och är därför av väldigt hög kvalité. Det är ingen slump att just brasilianskt löshår är ett av de mest populäraste löshåren bland dagens kvinnor, det är väldigt fint hår! Divine Hair Swedens äkta brasilianska virgin remy löshår är väldigt mjukt och lent, trasslar sällan och blir snyggare med tiden! Löshåret är “virgin” på så sätt att det inte blivit kemiskt behandlat, och just därför slits det mindre än icke-virgin remy hår. Divine Hair Swedens äkta brasilianska virgin remy löshårhår går att stylas, färgas, klippas, lockas, plattas och tål alla hårprodukter. Dock rekommenderar vi dig att noggrant läsa igenom våra skötselråd då vissa produkter är mindre bra för ditt hår. Divine Hair Swedens 100% äkta brasilianska virgin remy löshår kan hålla i flera månader, och om du sköter det rätt så kan löshåret hålla ännu längre. Vi har äkta brasilianskt virgin remy löshår i färgerna #1B(mörkbrunt) och #2( brunt)