Brasilianskt virgin remy löhår: Sexy Curly! (Cirka 90-100 gram)

Availability: I lager

1 259,00 kr

Översikt

De ultimata sexiga lockarna kan du få med Divine hair Swedens lyxiga 100% äkta brasilianska virgin remy löshår: Sexy Curly!
Vårt lockiga äkta brasilianska virgin remy löshår, har fina,vackra lockar som ger dig en riktigt snygg och sofistikerad look.
Detta lockiga löshår ser naturligt och fräscht ut, samtidigt som det är väldigt lätt att få det att "smälta" ihop med ens riktiga hår, vilket resulterar i en hårförlängning som ser naturlig ut.
Det bästa är att Divine hair Swedens löshår är kemiskt obehandlat, vilket ger ökad livslängd samtidigt som du själv får chansen att inviga löshåret med styling, klippning, färgning, blekning mm!
Med vårt 100% äkta virgin remy löshår: Sexy Curly, får du aldrig en tråkig frisyr och lockarna är lätta att ta hand om, även om de kräver mer uppmärksamhet än vanligt rakt eller vågigt löshår. För en fyllig och exotisk look, rekommenderar vi Dig att köpa minst fyra paket.


Om du vill unna dig perfektion och snyggt, fräscht samt NATURLIGT löshår , är vårt Brasilianska virgin remy löshår ett väldigt bra val!


Hur många paket behöver jag:
1.Om du har väldigt kort hår behöver du minst 3 stycken paket för att få en normal look, men om du vill ha en riktigt fyllig och sexig look( och har kort hår), rekommenderar vi mellan 4-5 paket.

2.Om du har "normal" mängd hår så rekommenderar vi minst 1 paket löshår för att få en hårförtjockning. Däremot kan du behöva minst två paket eller mer för en hårförlängning. Vill du ha riktigt fylligt resultat rekommenderar vi mellan 2- 3 paket.

TÄNK PÅ ATT: Ju längre löshåret är, desto kortare blir tränsen men det påverkar inte vikten. Löshår från 12"-18" har lång träns och alla hårstrån väger mellan 90-100 gram. Medan löshår från 22" och uppåt också väger 90-100 gram MEN tränsen är kortare för att hårstråna är längre.Så om man funderar på att beställa löshår från 26" och uppåt kan man behöva fler paket än endast 2-3 stycken, då tränsen som sagt är kortare. Kanske behöver man då minst 5 paket.

* Obligatoriska fält

1 259,00 kr

Detaljer

Divine hair Swedens lockiga brasilianska löshår är lättskött och tål färgning och blekning. Även om löshåret går att plattas rekommenderar vi dig att inte göra det då det lockiga håret är mer känsligt än rakt och vågigt hår. Plattning kan slita på de naturliga lockarna. Vårt 100% äkta brasilianska virgin remy löshår är ett lyxigt och självklart val för den trendmedvetna kvinnan. Divine hair Swedens brasilianska löshår har blivit valt med omsorg och är därför av väldigt hög kvalité. Det är ingen slump att just brasilianskt löshår är ett av de mest populäraste löshåren bland dagens kvinnor, det är väldigt fint hår! Divine Hair Swedens äkta brasilianska virgin remy löshår är väldigt mjukt och lent, trasslar sällan och blir snyggare med tiden! Löshåret är “virgin” på så sätt att det inte blivit kemiskt behandlat, och just därför slits det mindre än icke-virgin remy hår. Divine Hair Swedens äkta brasilianska virgin remy löshår går att stylas, färgas, klippas, lockas och tål alla hårprodukter. Dock rekommenderar vi dig att noggrant läsa igenom våra skötselråd då vissa produkter är mindre bra för ditt löshår. Divine Hair Swedens 100% äkta brasilianska virgin remy löshår kan hålla i flera månader, och om du sköter det rätt så kan löshåret hålla ännu längre. Vi har äkta brasilianskt virgin remy löshår i färgerna #1B(mörkbrunt) och #2( brunt)